Je gum en je potlood zijn je beste vriend...

Je hebt ze vast wel eens gezien die leuke teksten op kaartjes , reclameborden etc. Jij kan dit ook leren. Het is een stuk makkelijker als je denkt maar pas op het is zo leuk het werkt echt verslavend…

Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van het handletteren. Er is voldoende tijd om eerst even te oefenen voordat je jou meegebrachte quote definitief op papier zal gaan zetten.

Je krijgt een mooi DIY handlettering pakketje met allerlei materialen en dit alles mag je na te workshop ook lekker mee naar huis nemen. Inclusief een super leuk en handig klembordje zodat je thuis ook gelijk aan de gang kan gaan.

De kosten zijn € 29,95 per persoon, inclusief alle benodigde materialen zoals diverse soorten papier, voorbeelden, white marker, potlood, gum, divers lesmaterialen en een leuk klembordje (om alle leuke gemaakte teksten op de klemmen). En natuurlijk inclusief begeleiding en de gezelligheid!

Ook ontbreekt een hapje en drankjes van Sjans deze workshop niet.

Zoek je een leuk groepsuitje?

Je kunt deze workshop ook boeken met je eigen groepje minimaal aantal personen is dan 8 maximaal 14 en anders werk ik met losse inschrijf. Voor actuele data: check onze Facebook pagina.

Ik weet zeker dat jij en iedereen enthousiast naar huis gaat.

Ik geef deze workshop bij ons thuis in de woonkamer, heerlijk relaxt, lekker knus en gezellig. Voor, tijdens en na de workshop is onze showroom winkel ook gezellig geopend.