De start van een verslavende hobby

Vaak zijn je meubels nog wel mooi maar wil je ze een andere kleur geven. Waar begin je en hoe ga je dit aanpakken? Verven zonder vooraf te schuren en of te gronden. Ja het kan echt!

Leer de kneepjes van het vak

Volg een gezellige verfworkshop waarin ik  je de verschillende verftechnieken laat zien, zoals het doorschuren, patineren en craquleren. Maar ook hoe je de verf het beste aan kunt brengen, hoe je prachtige effecten kunt creëren en nog veel meer tips.

Ervaring is doen

Ik heb zelf al heel veel meubels geverfd, Volg regelmatig diverse trainingen o.a bij Annie Sloan zelf en deel mijn passie graag met jou! Maar je bent gewaarschuwd, het is ontzettend leuk en verslavend om te doen, voor je het weet tover je al je meubel om tot kunststukken!

Boek een demostratie met je eigen groep

Op dit moment organiseren wij geen losse workshops. Kun je een groepje van minimaal 6 mensen bij elkaar dan kan ik jullie een privé workshop geven. Wij werken op het moment alleen met vaste groepen omdat er helaas de laatste aantal keren teveel mensen waren die zonder af bericht niet kwamen opdagen. Deze demo’s vergen voor ons ook altijd de nodige voorbereiding vandaar deze keus.

De demodagen zijn bij ons altijd goed verzorgd met een hapje, drankje,  dit alles in onze eigen gezellig woonkamer en voor, tijdens en na de demonstratie is onze winkel ook voor je open om heerlijk te struinen en eventueel een (verf)aankoop te doen.

Demonstraties

Dus je meer info en een gezellige ochtend/middag of avond beleven? Neem dan contact met mij op

De Gratis Demonstratie Verftechnieken is erg leuk en leerzaam en zeker iets voor jou als je je mooie meubels een tweede leven wilt geven. Bekijk de mogelijkheden en geef je op.

Ik hoop je te zien, Heel graag tot Sjans!

Groetjes,

Jose