De start van een verslavende hobby

Vaak zijn je meubels nog wel mooi maar wil je ze een andere kleur geven. Waar begin je en hoe ga je dit aanpakken? Verven zonder vooraf te schuren en of te gronden. Ja het kan echt!

Leer de kneepjes van het vak

Volg een gezellige verfworkshop waarin ik  je de verschillende verftechnieken laat zien, zoals het doorschuren, patineren en craquleren. Maar ook hoe je de verf het beste aan kunt brengen, hoe je prachtige effecten kunt creëren en nog veel meer tips.

Ervaring is doen

Ik heb zelf al heel veel meubels geverfd, Volg regelmatig diverse trainingen o.a bij Annie Sloan zelf en deel mijn passie graag met jou! Maar je bent gewaarschuwd, het is ontzettend leuk en verslavend om te doen, voor je het weet tover je al je meubel om tot kunststukken!

Schrijf jezelf in of kom met een eigen groep

De data voor de workshops worden via Facebook bekend gemaakt. Je kunt jezelf inschrijven en vriendinnen meenemen maar als je een groepje bij elkaar kan krijgen van 8 personen of meer dan kun je ook een privé workshop organiseren.

De workshops zijn bij ons altijd goed verzorgd met een hapje, drankje, gebruik van de materialen en handige tips. Wij geven de workshops in onze gezellig woonkamer en voor, tijdens en na de workshop is onze winkel ook voor je open om heerlijk te struinen en eventueel een (verf)aankoop te doen.

Demonstraties

Wil je liever niet zelf aan de slag?

Dan is de Gratis Demonstratie Verftechnieken meer iets voor jou. Bekijk de mogelijkheden en geef je op.

Ik hoop je te zien, Heel graag tot Sjans!

Groetjes,

Jose