Kom shoppen met vriendinnen, collega's of andere leukerds!

Wij verzorgen gezellige woonparty’s bij ons thuis in onze woonboerderij voor groepen van minimaal 8 tot maximaal 15 personen.

Deze Woonparty is volledig verzorgd met een hapje en een drankje.

Jullie starten met een Sjans bakkie thee/koffie en een heerlijke punt gebak of lekkere eigengemaakte cake. Dit verschilt per keer maar altijd vers en lekker . Hierna zal ik een korte uitleg geven en daarna kun je heerlijk op je gemak al kletsend als een VIP shoppen in onze winkel 50m2. Tussendoor zal ik ook zorgen voor een hapje en een drankje. Kortom volop gezelligheid en even heerlijk tijd voor en met elkaar. Hoe leuk is dat.

Onze winkel staat altijd vol met mooie spullen onder ander een grote collectie Zusss zowel fashion als accessoires, verfproducten van Annie Sloan en heel veel mooie stoere landelijke woondecoraties. Je bent deze woonparty gezellig met je eigen groep ! Heerlijk intiem en sfeervol,

Tijdens deze woonparty zorg ik voor speciale aanbiedingen.

Ook krijgt iedereen aan het einde van deze woonparty een Sjans aardigheidje mee naar huis!

Voorwaarden

Aan het boeken van deze woonparty zijn geen kosten verbonden. Er is GEEN aankoopverplichting! Natuurlijk zijn eventuele aankopen wel gewoon voor eigen rekening. Is jouw aankoop op voorraad dan kun je deze natuurlijk na betaling direct mee naar huis nemen maar naleveren doen wij ook. Je kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen.

Waar en wanneer?

Dat gaat uiteraard in goed overleg. Neem contact met ons op via het contact formulier of via Facebook met een PB tje en bespreek met ons de mogelijkheden. Heel graag tot Sjans!