Op zoek naar een prachtige vloer die mag leven?.

Dan heb iij je perfecte vloer gevonden.

RAW Stones is ontstaan vanuit de zoektocht naar karakteristieke vloeren. RAW Stones combineert een vloer die de uitstraling heeft van originele natuurlijke stenen met de voordelen van een hedendaagse vloer.

De vloeren brengen stuk voor stuk warmte en sfeer in elke ruimte en zijn perfect te combineren met vloerverwarming dankzij een tegeldikte van ongeveer 8 tot 10 mm.

Bij RAW Stones maken ze de tegels stuk voor stuk met de hand. Dit maakt het merk herkenbaar en extra begeerlijk.

Een handgemaakt meubelstuk, een fraai schilderij, een prachtige bouwstijl…….. je herkent er de passie en liefde voor detail van een vakman in.

RAW Stones worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, hierdoor zijn de vloeren niet perfect, maar perfect door kleine imperfecties. Dit onderstreept de kenmerkende charme van een handgemaakt product.

Als je een RAW stones liefhebber bent begrijp je dit en ervaar je dagelijks de unieke, warme sfeer én het prettige gebruik van de Raw stonesproducten die niet alleen binnen, maar inmiddels ook buiten toe te toepassen zijn.

Kom op afspraak of op een van onze open dagen  bij ons langs.

In onze woonwinkel ligt ruim 30m2 aan prachtige RAW stones vloeren o.a. Waaltjes , Terpstra ( kinderkopjes) en de Abbey. Wij wonen en leven ook op de vloeren zo krijgt u een goede indruk hoe de vloer er na verloop van tijd nog mooier en geleefd uit zal zien.

Wat maakt RAW Stones zo uniek?

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn RAW Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van RAW Stones geleidt de warmte uitstekend.

Wat maakt ons als dealer zo uniek?

Wij zijn 1 van de 6 dealers in Nederland die de RAW Stones vloeren in eigen beheer leggen. Korte lijntjes en goede afspraken daar houden wij van. U bent van harte welkom om de RAW Stones bij ons te komen bekijken. Dit kan tijdens onze open dagen of op afspraak zodat ik alle tijd voor u heb. Uiteraard kunt u bij ons de Abbey’s, de Waaltjes en de Terpstra’s op een mooi oppervlak zien. Mijn man Richard en onze oudste zoon Jurmick leggen de vloeren zelf en hebben inmiddels al heel wat ervaring. RAW Stones leggen is een passie en kun je maar 1 x goed laten doen. Uiteraard kunnen wij ook adviseren als u er toch voor kiest om de vloer zelf te gaan leggen

Hieronder een aantal van onze Saense Sjans RAW stones projecten ter inspiratie.