Voor je zelf aan de slag gaat...

Wil je eerst even de kunst afkijken voordat je jezelf op een verfproject stort?  Heb je een verfproject liggen maar je weet niet zo goed hoe en waar je moet beginnen? Wil je het verven-zonder-schuren eerst wel eens met eigen ogen zien?

Kom naar onze GRATIS Demonstratie Verftechieken

Saense Sjans organiseert regelmatig gratis verfdemonstratie’s waarbij we live een oud meubelstuk omtoveren tot een pronkstuk dat past in elk interieur!

De data van de Verf Demonstraties worden gepost op de Saense Sjans Facebook pagina onder ‘Evenementen’.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Vol = Vol

Tijdens deze Verf Demonstratie ga je dus NIET zelf aan de slag maar kom je om te kijken naar verschillende verftechnieken, verftips en nog veel meer. En uiteraard ben je vrij om vragen te stellen en ga je naar huis met voldoende informatie om zelf enthousiast aan de slag te gaan!

Welkom bij Saense Sjans

De Demonstratie Verftechnieken vindt plaats in en rondom ons huis, er wordt live een stuk geschilderd en bewerkt en er zijn verschillende stukken aanwezig waarop verschillende technieken zijn gebruikt.

Je bent onze gast , bakje koffie en of Thee met wat lekkers staan voor je klaar.

Geïnspireerd en wil je direct aan de slag?

Voor, tijdens en na de Demonstratie Verftechnieken is onze showroom geopend. Alle verven en benodigdheden kun je in de showroom vinden. Je bent vrij om lekker rond te struinen want in de showroom vindt je veel meer dan wat je kunt zien op de webwinkel. En je kunt pinnen.

Kom alleen of met een groep

Je kunt de Demonstratie Verftechnieken ook privé boeken op afspraak, met groepen van 8 personen of meer.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wil je toch liever zelf aan de slag?

Dan is de Workshop Verftechnieken meer iets voor jou. Bekijk de mogelijkheden en geef je op.